Website Template

Despre noi

Mișcarea începe de aici!

Din pasiunea pentru a menține un stil de viață sănătos, a luat naștere cel mai mai nou și modern complex sportiv din Codlea. Situat pe str. Hălchiului, vis-a-vis de FNC, complexul Popa Sport îți pune la dispoziție o serie de facilități la standarde înalte.
Credem că tărie că mișcarea și activitatea sportivă sunt esența unei vieți stabile și sănătoase. De aceea, facilitățile sportive oferite de noi sunt menite să te ajute să îți echilibrezi stilul de viață. Zi de zi, suntem vizitați de persoane de toate vârstele care doresc să facă mișcare sau să se perfecționeze în sportul preferat.
Complexul Popa Sport este locul ideal pentru oricine dorește să practice mișcarea fizică, să se perfecționeze în sporturile preferate sau pur și simplu să scape din rutina unei vieți sedentare. Misiunea noastră este ca fiecare vizitator care ne trece pragul să se simtă tânăr, energic și să facă mișcare, atât de necesară unei vieți sănătoase. În felul acesta, să știm că am contribuit la sănătatea fiecărei persoane.
Vă așteptăm la Popa Sport cu săli și echipamente la standarde înalte pentru fotbal, tenis de masă, fitness, vestiare moderne, bar cu răcoritoare, recepție cu sală de așteptare și parcare privată. Aici vei avea parte de o zonă liniștită și ideală pentu a face mișcare, într-o ambianță plăcută.
Fie că preferi tenis pe zgură, fotbal pe gazon natural sau artificial, tenis de masă sau fitness, indiferent de nivelul tău de pregătire, aici te vei simți minunat, iar simplul fapt că ne-ai trecut pragul este un meci câștigat.

Alege Popa Sport și menține-ți corpul în formă maximă!

Sport

 

Facilitati

Te așteptăm la complexul sportiv Popa Sport, unde vei avea parte de facilități moderne precum vestiare, bar cu băuturi răcoritoare, sală de fitness, toate într-o ambianță perfectă pentru a face mișcare! Iată ce sporturi poți practica la noi:

Fă-ți echipă și vino la Popa Sport! Aici poți juca fotbal în cele mai bune condiții, pe un teren nou, în aer liber. Ce poate fi mai plăcut decât să fii vedeta meciului și să marchezi golul decisiv? Indiferent dacă îți place să joci ca portar, apărător, fundaș sau atacant, te vei simți minunat când vei alerga pe terenul de fotbal cu gazon natural din incinta complexului Popa Sport!

Vino să ne vizitezi și fă o rezervare!

La Popa Sport, prelungim sezonul sportiv și în anotimpul rece! Indiferent de vreme, te așteptăm să practici sportul preferat! Sala noastră este dotată cu gazon natural, sistem de încălzire și condiții moderne pentru a-ți desfășura meciul la fel de bine ca pe stadion.

Este destul spațiu să joci un meci pe cinste și, în plus, prietenii tăi pot veni să urmărească meciul!

Așteptăm cu drag rezervarea ta!

Meciul depinde doar de tine! Trebuie doar să te concentrezi, să fii relaxat și în același timp atent să lovești mingea și să-ți incomodezi adversarul! Ce spui de o partidă de tenis de câmp pe zgură la Popa Sport?

Te așteptăm în cele mai moderne codiții și îți oferim tot ce ai nevoie pentru a savura din plin fiecare meci!

Fie că ești pasionat de tenis sau pur și simplu vrei să înveți, te așteptăm să ne vizitezi! Trebuie doar să faci o rezervare înainte!

Demonstrează-ți măiestria la ping-pong! Vino să joci cele mai frumoase meciuri la Popa Sport! Aici te poți destinde și te poți menține în formă, alături de prieteni sau familie.

Indiferent cât de bine știi să joci ping-pong, această ocazie va fi un prilej de relaxare și distracție pentru tine. Îți punem la dispoziție o serie de mese de tenis dotate cu tot ce ai nevoie pentru a începe meciul!

Te așteptăm să îți faci o rezervare sau să ne contactezi!

Se spune că fitness-ul este secretul unei vieți lungi și sănătoase. Acesta înseamnă condiție fizică, rezistență, forță, întinderi, toate efectuate pe cont propriu sau sub îndrumarea unui antrenor.

Fitness-ul ajută atât inima, cât și aparatul circulator. Te face să te simți tânăr, indiferent de vârstă, îți dă mai multă încredere în propriile forțe și, în plus, ajută la tonifierea corpului și la reducerea în greutate, scăpându-te de kilogramele în plus.

Și unde este cel mai potrivit loc pentru a practica fitness? În sala modernă de la Popa Sport, dotată cu toate facilitățile necesare pentru ca tu să ai un antrenament perfect.

Te așteptăm să ne vizitezi!

 

Galerie Foto

Locatia

Teren de fotbal interior

Teren de fotbal exterior

Teren de tenis

Sala de fitness

Ideile sunt usoare. Implementarea este grea.” – Guy Kawasaki

Contacteaza-ne acum!
 

Date contact

Persoana contact: Palau Liliana – 0755745289

Adresa: Strada Halchiului, nr. 12i, 505100 Codlea

0268.251.820

info@popatools.ro

www.popa-sport.ro/ro

Formular de contact


Please leave this field empty.